Team TOF

Team TOF bestaat uit Ron Jenner en Chris Lans. Wij zijn twee enthousiaste fotografen met een gedeelde missie: zoveel mogelijk kinderen en scholen in- en om Zoetermeer TOF op de foto zetten!

Als Team TOF beschikken wij over heel veel passie en ervaring binnen de fotografie. Hierdoor leveren wij hoogwaardige kwaliteit. Wij streven naar resultaat dat gelijkwaardig is aan een fotoshoot bij in ons in de studio, maar dan gemaakt op school, en binnen de planning die past binnen de schoolfotografie.

“Onze passie voor fotografie en mens zorgt ervoor dat we binnen één dag alle kinderen TOF op de foto kunnen zetten.” – Ron Jenner

Samen met hulp vanuit de school maken we er een fantastische dag van. Wij vinden het erg belangrijk om de school volledig te ontzorgen. Na het maken van de foto’s staan wij de ouders zelf persoonlijk te woord, hier hoeft de school niet meer tussen te zitten.

“Ons doel is foto’s maken waar kinderen spontaan, grappig, leuk en ontwapenend op staan.”– Chris Lans

Binnen drie weken ontvangt de school per klas, voor elk kind een formulier met een serie voorbeeldfoto’s en een persoonlijke inlogcode waarmee de foto’s online te zien- en te bestellen zijn.

 

Liever een foto op canvas? Op de broodtrommel? Op een T-shirt? Geen probleem, ook dat kan bij ons in de webshop besteld worden!

Voor de school is dit een kwestie van uitdelen in de klas en de ouders kunnen online kijken- en bestellen!