Schoolfotografie op z'n allerTOFst!

Kids op z’n allerTOFst op de gevoelige plaat krijgen? Daar draaien de fotografen van TOFfoto hun handen niet voor om! Voor-, op-, onder-, achter- of bovenbouw… Met ongekende passie weten ze de beste uitstraling uit de kids te halen en uiteraard vast te leggen… ‘Say cheese’ zonder (of met) poespas! Zij gaan gewoon voor het allerTOFste plaatje!

TOFFE GASTEN!

Twee creatievelingen uit Zoetermeer met mega-ervaring vormen samen TOFfoto. Als trotse vaders schenken ze alle aandacht aan schoolfotografie. Altijd op zoek naar vernieuwing, om zo tot hét unieke concept te komen… Wat dus duidelijk bij het eind- product te zien is. Daarnaast zijn deze schoolfotografen ook nog ‘ns TOFfe gasten!

TOFFE ÉÉN-DAG-SERVICE!

Groepen, leerlingen en leerkrachten kunnen binnen één dag gefotografeerd worden. Een gemiddelde school zelfs binnen ‘n halve dag! Is de school wat groter? Zetten we toch wat extra fotografen in… O ja, ze hebben ook de unieke gave om kids op hun gemak te stellen… Zelfs als de fotosessie voorbij is ‘smilen’ ze nog!

DA’S TOF VOOR SCHOLEN!

Scholen hebben een makkie. Alle rompslomp wordt door TOFfoto uit handen gehaald. Dus… geen administratie, cash geld of zakjes met fotos. Binnen drie weken kunnen de gewenste foto’s via toffoto.nl, met persoonlijke code, besteld worden… De foto’s worden zelfs netjes thuis gestuurd. De school hoeft alleen een fotosessie-dag in te plannen en de ruimte te regelen, meer niet!

OP Z’N TOFST AFGEDRUKT!

In het TOFfoto-lab worden alle portretten op grote computerschermen met zeer kritische ogen gecheckt. In speciale programma’s worden de eventuele oneffenheidjes weggepoetst en opgeslagen. Vervolgens worden de bestelde fotobestanden op z’n TOFst afgedrukt en opgestuurd… Inlijsten maar!

TOFfoto team

Twee creatieve fotografen uit Zoetermeer met ruime ervaring vormen de basis van het TOFfoto-team. Hun specialisme is school- en portretfotografie. En dat met slechts één doel… kinderen op z’n allerTOFst op de gevoelige plaat krijgen! Met ongekende passie weten ze de beste uitstraling uit de kinderen te halen die bij ze past en vast te leggen… Stoer, schattig, open, guitig, lief… TOFfoto gaat voor die ultieme ‘smile’!

TEVREDEN KLANTEN

Het werkterrein waar TOFfoto zich het tofst bij voelt, bevindt zich in de sectoren basisonderwijs, voortgezet onderwijs, Integraal Kind Centra IKC, bijzonder onderwijs en kinderopvang. TOFfoto heeft op dit gebied inmiddels, in volle tevredenheid, de schoolfotografie mogen verzorgen voor: De Buut, De Springplank, De Elzenhoek, IKC Annie MG Schmidt, IKC De Meerpaal, De Vuurvogel, Stella Nova, Erasmus college, Johan de Witt college, Zwanebos en OBS De Venen. School, ouders, kinderen blij?… TOFfoto blij!

ÉÉN-DAG-SERVICE

Groepen, leerlingen en leerkrachten kunnen in één dag gefotografeerd worden, hoe groot de school ook is. Een gemiddelde school zelfs in een halve dag! Daarnaast is er de mogelijkheid om extra fotografen in te zetten. Tijdens de sessies worden de kinderen op hun gemak gesteld, waardoor er geen lange wachttijden ontstaan, zelfs niet in de onderbouw. Meestal ‘smilen’ de kinderen nog als de fotosessie al voorbij is!

GEMAK VOOR SCHOLEN

De complete afhandeling van de schoolfotografie loopt via internet. Dus… voor scholen geen administratie! In overleg met TOFfoto wordt alleen de fotosessie-dag, planning en de fotoruimte door de school geregeld, meer niet! Binnen drie weken worden persoonlijke inlogcodes aan de leerlingen verstrekt, zodat zij samen met hun ouders op de pc, laptop of tablet, de leukste foto’s kunnen bekijken en bestellen. De foto’s worden vervolgens netjes thuis gestuurd.

KIES MAAR UIT

TOFfoto heeft een aantal voordelige keuzepakketten samengesteld. Alleen met een persoonlijke inlogcode kan op de website toffoto.nl een bestelling worden gedaan. De inlogcodes waarmee ouders de foto’s kunnen bekijken en bestellen zijn wel persoonlijk i.v.m. de privacy. En de bestelwebsite is dus uiteraard ook beveiligd bij de leverancier zelf!